Koppel reserveringsprogramma Bookzo aan je website

  • Houd grip op je administratie
  • Informeer je gasten beter
  • Behaal meer boekingen
Het logo van Bookzo

Wees sterker online en overtuig gasten om te boeken

Stroomlijn je administratie en laat jouw gasten gemakkelijk boeken. Met een koppeling tussen Flean en Bookzo verbeter je jouw gehele boekingsproces in de voor- én achtergrond. De flexibele oplossingen van Flean en Bookzo werken voor alle verhuurders, ongeacht hoe groot je bent of wat je aanbod precies is. Verhoog je bezetting en help je gasten verder met Flean en Bookzo.

Bookzo: reserveringsprogramma voor jouw verhuurwebsite

Bookzo is het ideale reserveringsprogramma voor alle soorten verhuurders. Met Bookzo houd je grip op boekingen, financiële administratie, channel managers en nog veel meer. Laat gasten gemakkelijk op jouw website boeken, en laat de boekingen automatisch, direct en foutloos in jouw administratie verwerken.

Het logo van Bookzo, gevolgd door een plusteken en het logo van Flean

Bookzo werkt met enorm veel verschillende tools en administratiesystemen, waaronder Cubilis, Smarthotel, Targetpay, ICY, KEYplan, Snelstart en meer. Zo kun jij gewoon blijven werken met jouw vertrouwde systemen. Wat jouw wensen ook zijn, Bookzo kan er perfect op aansluiten.

Twee screenshots van een Flean website, als voorbeeld. De eerste screenshot toont een homepage met zoekfunctie. De tweede screenshot toont een pagina over een accommodatie, met een foto van de accommodatie.

Flean: Een complete verhuurwebsite voor meer boekingen

Om maximaal te profiteren van de voordelen van Bookzo, heb je een website nodig die er alles uithaalt. Die vind je bij Flean. Flean is een whitelabel verhuurwebsite die is geoptimaliseerd voor extra boekingen. Creëer een website die je klanten bereikt en die overtuigt om te boeken. Flean koppelt naadloos met Bookzo, zodat zowel jij als je gasten altijd op de hoogte zijn van de juiste, meest recente informatie. Versterk je administratie, versterk je website en behaal meer boekingen met een koppeling tussen Flean en Bookzo.

De voordelen van Bookzo en Flean

Meer online boekingen
Professionele backoffice
Eenvoudig boekingen beheren
Online backup van je verhuuradministratie
Wij richten jouw Bookzo-koppeling in!

Wat anderen zeggen over Flean

Het heeft mij verbaasd hoe snel die website voor elkaar was. Vanaf dat moment gingen de boekingen ook weer lopen. We hadden geen maand langer moeten wachten, dan was het seizoen heel anders gelopen.
Een portretfoto van Peter Renkema. Hij glimlacht in de camera. In de achtergrond zijn verschillende planten te zien.
Peter Renkema - Villapark de Hondsrug
De logo's van zes partners van Flean: Fijn op Vakantie, VVV Terschelling, Rentals Egmond, Toscane Tips, Ameland-site.nl en Villapark de Hondsrug.

Vertrouwde partner van tientallen verhuurders

Bert Pezij, Managing Partner bij Flean

Bert Pezij, Managing Partner bij Flean

Vrijblijvende persoonlijke demo

Benieuwd wat Flean voor jou kan betekenen? We laten je het graag zien in een vrijblijvende demo. Gedurende een uur lopen we alle mogelijkheden langs en heb je alle ruimte om je vragen te stellen.

Vrijblijvende demo