Koppel online reserveringssysteem CATbooking aan je website

Centraliseer je boekingsproces, informeer je gasten beter en behaal meer boekingen met de koppeling tussen CATbooking en Flean.

Het logo van C.A.T. Automatisering, het bedrijf achter CATbooking

Een ijzersterk boekingsproces in de voor- én achtergrond

Met Flean en CATbooking geef je als verhuurder jouw complete boekingsproces sterk en effectief vorm. CATbooking brengt al het beheer en administratie samen op één overzichtelijke plaats. Flean biedt je een website die is geoptimaliseerd om maximale boekingen te behalen. Koppel deze tools aan elkaar, en jouw online activiteit wordt sterker dan ooit.

CATbooking: reserveringssysteem voor recreatiebedrijven

Als jij wil verhuren via je eigen verhuurwebsite, dan is het reserveringssysteem CATbooking van C.A.T. Automatisering een sterke keuze. CATbooking maakt verhuurbeheer makkelijk. Verhuurperiodes, prijzen en toeslagen zijn gemakkelijk aan te passen. Online boekingen worden gelijk in het systeem geregistreerd, en gekoppelde sites worden hiermee ook gelijk bijgewerkt. Nooit meer zorgen over dubbele reserveringen of gemiste boekingen: met CATbooking is het zo geregeld.

Het logo van C.A.T. Automatisering, gevolgd door een plusteken en het logo van Flean

Bij een goed reserveringssysteem hoort natuurlijk een goede website. Eentje die werkt voor jou en je gasten. Eentje waarop goed geboekt kan worden en die naadloos koppelt met jouw reserveringssysteem. Die website vind je bij Flean.

Twee screenshots van een Flean website, als voorbeeld. De eerste screenshot toont een homepage met zoekfunctie. De tweede screenshot toont een pagina over een accommodatie, met een foto van de accommodatie.

De alles-in-1 verhuurwebsite van Flean

Met een verhuurwebsite van Flean kies je voor een geoptimaliseerde, effectieve website die je gasten aanspreekt en boekingen stimuleert. Onze websites zijn gebaseerd op meer dan 15 jaar kennis en ervaring in de wereld van recreatieverhuur. Dankzij het toegankelijke platform kun je het inrichten zoals jij wilt. Websites van Flean koppelen ook naadloos met CATbooking, zodat alle boekingen gelijk in jouw administratie komen en gasten precies kunnen zien wanneer hun favoriete accommodatie beschikbaar is. Kortom: een alles-in-één oplossing voor jouw onderneming.

De voordelen van CATbooking en Flean

Soepele uitwisseling van data
Eenvoudig al je reserveringen beheren
Alle gegevens op een centrale plek in de cloud
Naadloze integratie tussen CATbooking en Flean
Wij richten jouw CATbooking-koppeling voor je in!

Wat anderen zeggen over Flean

Het heeft mij verbaasd hoe snel die website voor elkaar was. Vanaf dat moment gingen de boekingen ook weer lopen. We hadden geen maand langer moeten wachten, dan was het seizoen heel anders gelopen.
Een portretfoto van Peter Renkema. Hij glimlacht in de camera. In de achtergrond zijn verschillende planten te zien.
Peter Renkema - Villapark de Hondsrug
De logo's van zes partners van Flean: Fijn op Vakantie, VVV Terschelling, Rentals Egmond, Toscane Tips, Ameland-site.nl en Villapark de Hondsrug.

Vertrouwde partner van tientallen ondernemers

Bert Pezij, Managing Partner bij Flean

Bert Pezij, Managing Partner bij Flean

Vrijblijvende persoonlijke demo

Benieuwd wat Flean voor jou kan betekenen? We laten je het graag zien in een vrijblijvende demo. Gedurende een uur lopen we alle mogelijkheden langs en heb je alle ruimte om je vragen te stellen.

Vrijblijvende demo