Stroomlijn je administratie. Koppel je verhuurwebsite met Cubilis

Een unieke website voor al jouw ondernemingen, en administratie op één centrale plek geregeld.

Het logo van Cubilis

Breng je verhuurbeheer samen op één plek

Met een koppeling tussen Cubilis en Flean behaal je meer boekingen, zijn je gasten beter geïnformeerd en is jouw administratie gestroomlijnd. Verhuur voor één of meerdere organisaties op meerdere plaatsen, en breng alles samen op één centrale plaats. Wees je gasten beter van dienst en verhoog je bezetting. Koppel Flean met Cubilis en profiteer van dit alles en meer.

De kracht van Cubilis

Als het gaat om het beheer van boekingskanalen, dan is Cubilis een grote naam. De software van Cubilis stelt je in staat om op een intuïtieve en gebruiksvriendelijke manier je boekingen op één plaats te beheren. Cubilis specialiseert zich in gecentraliseerd beheer van meerdere websites. Heb jij bijvoorbeeld meerdere vakantieparken, hotels of campings in je inventaris? Dan is Cubilis de ideale tool voor jou!

Het logo van Cubilis, gevolgd door een plusteken en het logo van Flean

Met Cubilis wordt het beheer van boekingen efficiënter, maar daarvoor is het wel van belang dat er eerst boekingen komen. Hiervoor is Flean de ideale partner.

Screenshots van drie mobiele webpagina's van een Flean-website. De pagina's liggen een beetje over elkaar heen. Het achterste screenshot toont het zoekveld, het middelste screenshot toont een kalender met beschikbaarheid, en het voorste screenshot toont een pagina waarop een accommodatie wordt getoond.

Het voordeel van Flean

Met Flean krijg jij een of meerdere websites die perfect aansluiten bij jouw ondernemingen. De whitelabel website is geoptimaliseerd om maximale boekingen te behalen, en wordt ingericht om perfect aan te sluiten bij jouw huisstijl. Dankzij de koppeling met Cubilis worden boekingen automatisch in je administratie geplaatst, en wordt beschikbaarheid live op de website weergegeven. Met Flean til je jouw online aanwezigheid naar het volgende niveau.

Daarom Flean en Cubilis

Eigen boekingswebsite voor boekingen zonder commissie
Profiteer van boekingen op je eigen verhuurwebsite en via koppelingen met grotere boekingswebsites
Alle administratie op één plek
Wij richten jouw Cubilis-koppeling in!

Wat anderen zeggen over Flean

Het heeft mij verbaasd hoe snel die website voor elkaar was. Vanaf dat moment gingen de boekingen ook weer lopen. We hadden geen maand langer moeten wachten, dan was het seizoen heel anders gelopen.
Een portretfoto van Peter Renkema. Hij glimlacht in de camera. In de achtergrond zijn verschillende planten te zien.
Peter Renkema - Villapark de Hondsrug
De logo's van zes partners van Flean: Fijn op Vakantie, VVV Terschelling, Rentals Egmond, Toscane Tips, Ameland-site.nl en Villapark de Hondsrug.

Vertrouwde partner van tientallen ondernemers

Bert Pezij, Managing Partner bij Flean

Bert Pezij, Managing Partner bij Flean

Vrijblijvende persoonlijke demo

Benieuwd wat Flean voor jou kan betekenen? We laten je het graag zien in een vrijblijvende demo. Gedurende een uur lopen we alle mogelijkheden langs en heb je alle ruimte om je vragen te stellen.

Vrijblijvende demo