Accommodaties en activiteiten op één website met LeisureKing

Koppel LeisureKing met Flean, bouw een netwerk op met lokale ondernemers en biedt je gasten tegelijk accommodaties en activiteiten aan op één website.

Het logo van Leisure KING

Laat klanten hun complete vakantie bij jou boeken

Met LeisureKing en Flean kun je meer bieden aan je gasten, en kun je meer boekingen behalen. Met een koppelingen tussen LeisureKing en Flean kun je activiteiten in de omgeving aanbieden op je website. Zo kunnen gasten hun verblijf en activiteiten snel en gemakkelijk op één website boeken: die van jou. Werk samen met ondernemers in de buurt, biedt je gasten meer en laat je omzet stijgen.

LeisureKing verrijkt jouw verhuurwebsite

LeisureKing is een fantastisch online ticket-, reserverings- en voorraadsysteem. Door LeisureKing te gebruiken op je website kun je jouw gasten gelijk tippen over leuke activiteiten in de buurt. Gasten ontvangen na het boeken hun reserveringsbevestiging en jij ontvangt de betaling - allemaal geheel automatisch.

Ticketverkoop, fietsverhuur, workshops, evenementen, bootverhuur, bowlen, klimparken, outdooractiviteiten, bij LeisureKing kan het allemaal en meer. Versterk je band met ondernemers in de buurt en biedt gasten de leukste uitjes om hun vakantie compleet te maken.

Het logo van Leisure KING, gevolgd door een plussymbool en het logo van Flean
Screenshots van drie mobiele webpagina's van een Flean-website. De pagina's liggen een beetje over elkaar heen. Het achterste screenshot toont het zoekveld, het middelste screenshot toont een kalender met beschikbaarheid, en het voorste screenshot toont een pagina waarop een accommodatie wordt getoond.

Koppel met Flean en behaal meer boekingen

Met een website van Flean is koppelen met LeisureKing makkelijk en effectief. Flean biedt je een verhuurwebsite die is geoptimaliseerd voor extra boekingen. De website is voorzien van uitgebreide functies voor het aanbieden en verhuren van accommodaties, en wordt volledig gemaakt in de stijl van jouw onderneming. Flean koppelt naadloos met LeisureKing, zodat jij met gemak jouw gasten hun perfecte vakantie kunt aanbieden.

Het voordeel van een koppeling met Flean

Bied je gasten het hele pakket: de accommodatie én de activiteiten
Behaal meer boekingen
Bouw een netwerk op met lokale ondernemers
Wij richten jouw LeisureKing-koppeling in!

Wat anderen zeggen over Flean

Sinds ik een website bij Flean heb afgenomen merk ik verbetering. Het online bezoek op mijn website is verdrievoudigd. Flean denkt mee en zorgt ervoor dat we samen het platform naar een hoger niveau brengen.
Een portretfoto van Michel Aaldering, de directeur VVV Terschelling. De foto is is vanaf de schouders genomen. Michel staat tegen een achtergrond van een bewolkte lucht en glimlacht in de camera.
Michel Aaldering - Directeur VVV Terschelling
De logo's van zes partners van Flean: Fijn op Vakantie, VVV Terschelling, Rentals Egmond, Toscane Tips, Ameland-site.nl en Villapark de Hondsrug.

Vertrouwde partner van tientallen ondernemers

Bert Pezij, Managing Partner bij Flean

Bert Pezij, Managing Partner bij Flean

Vrijblijvende persoonlijke demo

Benieuwd wat Flean voor jou kan betekenen? We laten je het graag zien in een vrijblijvende demo. Gedurende een uur lopen we alle mogelijkheden langs en heb je alle ruimte om je vragen te stellen.

Vrijblijvende demo