Koppel je website met Verhuuradministratie

Bied je klanten realtime booking met een Flean website gekoppeld aan Verhuuradministratie

Het logo van Verhuuradministratie

Werk efficiënter en behaal meer boekingen

Bied jouw gasten een perfecte online ervaring met een Flean website gekoppeld aan het boekingssysteem van Verhuuradministratie. Creëer een website die perfect aansluit op de wensen van je gasten, stroomlijn je administratie, en toon dankzij de koppeling altijd up-to-date informatie over de beschikbaarheid van je accommodaties aan je gasten. Meer boekingen voor minder werk: met een koppeling tussen Flean en Verhuuradministratie kan dat!

Wat is Verhuuradministratie

Verhuuradministratie levert online reserverings- en boekingssoftware. Met Verhuuradministratie krijg je het hele pakket: van realtime-boekingen tot aan online facturatie en van een meertalige interface tot aan beheer. Omdat alle informatie in de cloud staat, is het altijd en overal toegankelijk. Ideaal voor verhuurders van vakantiehuizen, vakantieparken, B&B’s of campings.

Het logo van Verhuuradministratie, gevolgd door een plus-symbool en het logo van Flean

Verhuuradministratie kan je administratie verbeteren, maar dit levert je nog niet meer boekingen op. Een koppeling tussen je administratie en je website biedt mogelijkheden om de kans op een boeking flink te vergroten. Als je Verhuuradministratie koppelt aan Flean, dan kun je dit waarmaken.

Een screenshot van een kalender op een website van Flean. Op de screenshot staan opties voor de verblijfsduur, het aantal personen, het aantal accommodaties en de aankomst, gevolgd door een kalender. Op deze kalender staan verschillende data in rood en in groen aangegeven.

Koppel met Flean en verbeter je boekingsproces

Flean is een whitelabel verhuurwebsite die is geoptimaliseerd voor extra boekingen. Je krijgt een up-to-date website met uitgebreide functies voor informatievoorziening en het zoeken en boeken van accommodaties. Daarnaast koppelt Flean feilloos met Verhuuradministratie. Zo worden boekingen automatisch in het systeem gezet en kunnen gasten op de website altijd precies zien wanneer hun favoriete accommodatie beschikbaar is.

Het voordeel van een koppeling met Flean

Een professionele boekingswebsite aan de voor- én achterkant
Minder tijd kwijt aan marketing en administratie
De administratie is altijd en overal beschikbaar
Wij richten jouw Verhuuradministratie-koppeling in!

Wat anderen zeggen over Flean

Sinds ik een website bij Flean heb afgenomen merk ik verbetering. Het online bezoek op mijn website is verdrievoudigd. Flean denkt mee en zorgt ervoor dat we samen het platform naar een hoger niveau brengen.
Een portretfoto van Michel Aaldering, de directeur VVV Terschelling. De foto is is vanaf de schouders genomen. Michel staat tegen een achtergrond van een bewolkte lucht en glimlacht in de camera.
Michel Aaldering - Directeur VVV Terschelling
De logo's van zes partners van Flean: Fijn op Vakantie, VVV Terschelling, Rentals Egmond, Toscane Tips, Ameland-site.nl en Villapark de Hondsrug.

Vertrouwde partner van tientallen ondernemers

Bert Pezij, Managing Partner bij Flean

Bert Pezij, Managing Partner bij Flean

Vrijblijvende persoonlijke demo

Benieuwd wat Flean voor jou kan betekenen? We laten je het graag zien in een vrijblijvende demo. Gedurende een uur lopen we alle mogelijkheden langs en heb je alle ruimte om je vragen te stellen.

Vrijblijvende demo