Overslaan en naar de inhoud gaan

Reserveringssoftware koppelen | Verhuuradministratie

Beschikbaarheid, prijzen, toeslagen en boekingen

Verhuuradministratie

Het koppelen van de verhuuradministratie met de eigen website is een noodzaak. Website bezoeker willen op het moment van 'zoeken en boeken' eigenlijk zo gauw mogelijk weten waar ze aan toe zijn. Het is wenselijk om te weten of er beschikbaarheid is, wat de kosten van een verblijf zijn. en of er nog toeslagen of opties zijn.

Op basis van de beschikbare informatie gaan website bezoekers boeken. Is deze informatie niet aanwezig dan geeft dat twijfel. En bij twijfel wordt er niet geboekt. 

Daarnaast is het voor de verhuurder ook van belang dat dubbele boekingen worden voorkomen en dat prijzen kloppen. Dubbele boekingen of een te lage prijs geeft naderhand veel werk. Dat wil een verhuurder graag voorkomen. 

Koppelingen 

Als flean.com investeren we in nieuwe koppelingen. Ze vormen de spil van het ondernemerschap. Geen tijd verliezen met dubbele werkzaamheden maar focus op waar het om draait: meer verhuur, meer service en meer ondernemerschap. De volgende koppel oplossingen zijn nu actief maar bel als je een andere koppeling wilt. 

De koppelingen met channelmanagers: 

Koppelingen met reserveringssoftware:

  • Koppeling met Reflex Booking - reserveringssysteem 
  • Koppeling met TIBOS - reserveringssysteem van C.A.T. Automatisering 
  • Koppeling met CATbooking - reserveringssysteem in de cloud van C.A.T. Automatisering 
  • Koppeling met Stratech - reserveringssysteem, gastmarketing en managementinformatie
  • Koppeling met Bookingsexperts - boekingssysteem 
  • Koppeling met Bookzo - reserveringssoftware met administratieve koppeling
  • Koppeling met Maxxton - integrale ERP systeem voor boekingen en bedrijfsvoering
  • Koppeling met AICN - reserveringssysteem voor camping, bungalowpark, recreatiepark
  • Koppeling met Vaptex - online boekings- en administratiepakket voor de verhuurbranche
  • Koppeling met 123boeken - reserveringssysteem voor de recreatieondernemer

Andere koppeling... bel!

Het hele speelveld overzien

Vanwege de variaties in koppelingen en online marketing mogelijkheden is het niet eenvoudig om het hele speelveld te overzien. Kies je eerst voor een verhuuradministratie of ga je juist voor een channel manager en krijg je de verhuuradministratie er 'gratis' bij. 

De verhuuradministratie

De verhuuradministratie is geoptimaliseerd voor overzicht en afhandeling van de verhuur. Bezetting, prijzen, toeslagen en boekingen worden soepeltjes verwerkt tot en met de facturatie toe. De verhuuradministratie is het centrale hart van het verhuurbedrijf en zorgt voor een optimale werking van de achtergrondprocessen. Het gaat dan bijvoorbeeld om de aansturing van kassa's, slagbomen of verwarming, alarmen en deuren van accommodaties. 

De Channel manager

De channel manager is geoptimaliseerd voor het koppelen met verschillende verhuurkanalen. Of dat nou de eigen verhuurwebsite, booking.com, expedia, Tripadvisor of hotels.nl is. Per verhuurkanaal kan je instellen welke prijzen en commissies worden gehanteerd. De channel manager heeft vaak ook wel een eigen verhuuradministratie die erbij wordt geleverd, maar men kan ook kiezen voor een grotere leverancier.

In de hotel branche is men vaak voor een deel afhankelijk van externe marketing kanalen en dan is een channel manager een efficiënte oplossing. 

Je kan je euro maar 1x uitgeven en daarom zal je een strategische keuze moeten maken voor een channelmanager of verhuuradministratie. 

Wil je eens sparren over de voors en tegens ....

Wij lichten het graag toe...

 

 

© 2018 Flean.com All rights reserved.