Meer online boekingen

Méér boekingen: De ideale boekingswebsite bestaat !

Je verhuuraanbod is perfect zichtbaar en de boek knopt knalt uit de website. Je denkt helemaal vanuit de website bezoeker en bet gericht op meer boekingen. Waarom drukken ze nou niet op boeken?  Zo makkelijk is het als er natuurlijk maar één type gebruiker is die je door en door kent.

De praktijk is natuurlijk wispelturiger. Er zijn zoveel type websitebezoekers. Maar je kan de perfectie wel zo goed mogelijk benaderen door de volgende 3 geheimen consistent toe te passen.

Geheim 1 - Boekt lekker

De bezoeker kan zich makkelijk oriënteren op de website en krijgt alléén die accommodaties te zien die beschikbaar zijn. Voorkom teleurstellingen. Met mooie grote foto's, een goede beschrijving en duidelijke beoordelingen zichtbaar op het hoofdscherm, waarna in 1 stap geboekt kan worden.

Geheim 2 - Conversie gericht

De online marketing toolbox is er helemaal op gericht om alle gebruikte marketingkanalen optimaal te ondersteunen. Of het nu om email marketing, twitter, Adwords of Facebook gaat: slimme landingspagina's zijn het verschil tussen winst of verlies. Aantrekkelijke arrangementen verleiden de bezoeker om verder te kijken en het rendement te verbeteren. Volledig Search Engine Optimization (SEO) geoptimaliseerd.

Geheim 3 - Doorlopende verbeteringen

De ICT ontwikkelingen gaan snel en vereisen steeds meer specialisaties. Nieuw design, mobiel boeken, koppelen met andere touroperators, channelmanagers, A|B testen, big data en de eerste stappen op het gebied van artificiële intelligentie (AI) .  Als vakantieparkeigenaar of touroperator kan je dat niet meer in je eentje opbrengen. Wij investeren dagelijks in ICT vernieuwing waardoor we onze klanten een steeds rijkere boekingswebsite kunnen bieden. Daar zit onze drive. Daar zit ons plezier.

Interesse gewekt?

Bekijk onze beursaanbieding