Overslaan en naar de inhoud gaan

egmondaanzee.info

Krachtig verhuurlabel in Egmond aan Zee

egmondaanzee.info

Krachtig verhuurlabel in Egmond aan Zee

Beschrijving

De Nederlandse kust doet het in de verhuur goed. Egmond aan Zee is dan ook een geliefd oord voor al die Duitse gasten die de zeewind door hun haren willen hebben waaien.

Uniek aan egmondaanzee.info is de groei die ze hebben door gemaakt. Toen ze begonnen bij Flean hadden ze ca. 240 accommodaties in de verhuur en ze zitten nu boven de 400 accommodaties. De locatie, de fris ogende website en hun online marketing inspanningen maken dat de website goed gevonden wordt door de Duitse gasten.

Egmond aan Zee kenmerkt zich door de hoge verhuurgraad en daardoor veel verhuurders die hun eigen accommodatie verhuren. Veel verhuurders maken dan ook gebruik van de Flean eigenaren verhuuradministratie.

Speciaal aan egmondaanzee.info is de 'Algemene aanvraag'. Nadat de website bezoeker enkele gegevens heeft ingevuld krijgen alle 400 eigenaren die aan de voorwaarden voldoen een e-mail van de website bezoeker. Flean heeft aandacht besteed aan de e-mail afhandeling zodat het e-mail verkeer niet als 'spam' wordt aangemerkt. Dat vinden wij dan weer mooi.

Bekijk project

  • Gepubliceerd:
  • Categorie: Touroperator Conversie gericht VVV
  • Klant: Jacob
  • Focus: Hoge ranking in Google
  • Website: https://www.egmondaanzee.info

Telefoon

+31 88 900.1575

Team flean e-mail

willem@flean.com

Locatie

Nederland

Bereikbaarheid

Werkdagen 9:00 - 18:00

© 2018 Flean.com All rights reserved.